DANSKA MINISTARKA ODBRUSILA: Migranti rat je gotov, vratite se kući i obnovite zemlju nema više azila!

DANSKA MINISTARKA ODBRUSILA: Migranti rat je gotov, vratite se kući i obnovite zemlju nema više azila!

Dancima prekipelo.

Kao i sve države koje su primile veliki broj migranata sa Bliskog Istoka i Severa Afrike, Danska je imala velike teškoće da spreči stvaranje getoa u svojim gradovima.

Inger Stojberg doskorašnja ministarka za pitanje migracije ističe da „Ukoliko migrantima više nije potrebna zaštita i ne strahuju po svoje živote, moraju da se vrate u svoju zemlju, naročito Somalijci, jer njih čeka obnova njihove države“.

Od 2017. godine imigraciona služba Danske počela je da proverava dozvole za boravak Somalijcima i povukla je skoro 1.000 dozvola, jer je rat u toj zemlji odavno završen.

Pročitajte još:
(VIDEO) HAOS U BEOGRADU: Migranti napali vozača autobusa, najavili sečenje glava u Srbiji!
UBADAO JE, DOK SE NOŽ NIJE SLOMIO: Sudanski azilant ubio devojku, jer je odbila seks sa njim!
(VIDEO) HOĆE DA BIJE ŽENE: MMA šampion traži meč sa ženom, zbog jednakosti polova!

Takođe prema novim propisima kriminalni migranti koji su u Dansku ušli protivno zakonima te zemlje biće smešteni, na nenaseljeno ostrvo kako ne bi ugrođavali bezbednost.

Nedavno istraživanje profesora ekonomije Larsa Kalmsforsa otkrilo da Švedska koja masovno prima migrante za razliku od Norveške, Danske i Finske ima teške probleme jer je veliki broj migranata i dalje nezaposlen.

Više o masovnoj migarciji, korupciji u EU, kao i političkim ubistvima novinara koji se istražuju korupciju u EU možete pogledati u emisiji produkcije Centar posvećenoj aferama Evropske unije:

Izvor: Dnevna Gazeta/Glas Evrope

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite