KRIMINAL CVETA: U jednom stanu u centru Beogradu živelo 45 migranata, policija šokirana…

KRIMINAL CVETA: U jednom stanu u centru Beogradu živelo 45 migranata, policija šokirana…

Zvanični narativ da su migranti u Srbiji samo u prolazu i da im je cilj samo da što pre prođu kroz našu zemlju, pao je u vodu, a ilegalno iznajmljivanje stanova migrantima je biznis koji je procvetao. 

Biznis krijmčarenja ljudi i ilegalnog iznajmljivanja stanova za migrante, cveta širom Srbije. Iako Srbija dozoljava smakom ko pređe njenu granicu da zatraži azil i dobije smeštaj, veliki broj migranata se odlučuje da živi ilegalno po iznajmljenim stanovima.

Razlozi za ovakve odluke variraju širom Evrope od onih koji žele konfort, do onih koji ne smeju zvanično da se prijave u nekoj zemlji jer se nalaze na poternicama zbog kriminala ili čak veza sa teroristima.

Velika policijska akcija sprovedena je ovog popodneva u centru Beograda kada je iz jednog stana u Ulici Kraljice Natalije izvedeno čak 45 migranata!

Kako nezvanično saznajemo, vlasnik stana u kojem su se oni nalazili, priveden je od strane policije, dok je skoro sat vremena trajala akcija izvođenja migranata i njihovog odvođenja na adekvatnu lokaciju.

Komšije iz zgrade u Kraljice Natalije 17a, koja se nalazi u neposrednoj blizini garaže na Zelenom vencu, ali i veoma blizu Beogradske autobuske stanice, nisu bile voljne za razgovor sa novinarima. Kako kažu, „iz lične bezbednosti“.

Izvor: Blic/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite