(VIDEO) Maltretirane porodice sa decom, stotine migranata na bazenu izazvalo nerede! Upala policija sa suzavcem!

(VIDEO) Maltretirane porodice sa decom, stotine migranata na bazenu izazvalo nerede! Upala policija sa suzavcem!

Porodice sa decom, maltretirane su od strane Severno Afričkih migranata, dok je policija bila primorana da upotrebi suzavac i dovede pojačanja ne mesto incidenata. 

Na bazenu u Duzeldorfu grupa migranta počela je da maltretira porodice, a za samo nedelju dana bazen je 2 puta zatvoren.

Bazen Rheinbad je zadesila serija incidenata u kojima su vinovnici ponovo migranti, a policija je izvršila veliku operaciju kako bi razbile nerede. Zapaljiva situacija uključivala je na stotine migranta uglavnom mladih muškaraca kažu zvaničnici policije.

Lokalni mediji stavljaju brojku huligana na 400, i ističu da se grupa sastojala predominantno od migranata koji su u Nemačku primljeni iz Severne Afrike.

Migranti su prvo počeli da urlaju na posetioce da ih prskaju vodom, a zatim je počela tuča nakon što su počeli da namerno gaze po peškirima posetilaca, a dvojica muškaraca koji su na bazen došli da se rashlade sa ženama i decom su ušli sa njima u raspravu na šta su imigranti odgovorili nasiljem.

Policija je poslata na lice mesta, ali nije uspela da smiri situaciju. Pripadnici organa reda suočeni su sa besnom reakcijom migranata i gađali su uh flašama i drugim predmetima.

Na lice mesta je poslato pojačanje, a porodice su ispraćene sa bazena uz upotrebu suzavca.

Izvor: Dnevna Gazeta/RT

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite