(VIDEO) KAKO VAS MEDIJI VARAJU: Poslanica prva pretila Bolsonaru šamaranjem, a novinari isekli snimak!

(VIDEO) KAKO VAS MEDIJI VARAJU: Poslanica prva pretila Bolsonaru šamaranjem, a novinari isekli snimak!

Kako je nasilnica postala žrtva lukavom montažom snimka i lažnim prevođenjem?

Brojne liberalno-levičarske teorije zavere kruže oko predsednika Brazila Žaira Bolsonara, od toga da je hvalio diktaturu kao sistem vlasti, do navodne pretnje nasiljem ženi. U svoj svojoj lukavosti novinari su u stanju da montiraju video snimke na takav način da svako može steknete pogrešan utisak o tome šta se desilo.

Žair Bolsonaro trenutno najpopularniji političar u Brazilu, koji je niotkuda odneo ubedljivu pobedu protiv autoritarne levičarske Radničke partije , redovno se nalazi na tapetu medija novinara koji plasiraju lažne vesti.

Nakon što je Bolsonaro izjavio da je hunta u Brazilu dobro znala kako se postupa sa kriminalcima, brazilski desničar optužen je da podržava samu huntu kako politički sistem, iako se njegova izjava isključivo odnosila na mafiju i ništa više.

Ipak najpoznatiji incident desio se kada je Žair Bolsonaro došao u verbalni sukob sa poslanicom Marijom de Rosario, koji je perfidno montiran tako da gledaocima izgleda kao da joj je Bolsonaro pretio da će je udariti, a uz lažni prevod i loše objašnjenje preneli su ga i brojni portali u Srbiji.

Na snimku rasprave koja se desila na parkingu, može se videti poslanica koja je služila kao sekretar za ljudska prava u režimu Dilme Rusuf, koju je tog dana Žair Bolsonaro kritikovao jer je u prošlosti branila silovatelja. Poslanica uvredljivo i bez ikakve osnove dobacuje Bolsonaru daje on silovatelj, nakon čega joj sadašnji predsednik Brazila šaljivo odgovara „da sam silovatelj ti me ne bi interesovala“.

Istog trenutka radikalna levičarka zaletela se na penzionisanog vojnog oficira i vukajući „UDARIĆU TE“.

Na to Bolsonaro je pokušao da smiri agresivnu ženi, odgovorom ukoliko me udari me i udariću te. Pogodite koji deo snimka je prenesen? Samo UDARIĆU TE, kako bi se stekao utisak da je Bolsonaro njoj prvi pretio.

Pošto je videla da je Bolsonaro ozbiljan i da je rukom blokirao da mu priđe, agresivna žena je odustala od fizičkog obračuna, a brzo je intervenisalo i obezbeđenje na parkingu.

Izvor: Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite