(VIDEO) PREDOZIRALI SE MARIHUANOM: Tragična smrt 6 osoba, razbila mit da je marihuana bezopasni lek!

(VIDEO) PREDOZIRALI SE MARIHUANOM: Tragična smrt 6 osoba, razbila mit da je marihuana bezopasni lek!

Marihuana može da vas ubije i ne radi se o bezopasnoj drogi ili leku protiv depresije i ankcioznosti koji sa sobom ne nosi smrtonosne rizike. 

Marša za legalizaciju marihuane u Srbiji

Zvaničnik bolnice u gradu Oregonu (država Oregon) doktorka An Tomas, rekala je da je jedan pacijent preminuo od respiratornih problema nakon pušenja previše marihuane, koja je kupljena legalnim putem to jest radi se o proizvodu koji je prošao sve standarde i trebalo bi da bude bezbedan za konzumaciju. U Oregonu je marihuana legalizovana za takozvane rekreativne upotrebe i smrtonosna droga nije kupljena ilegalno.

Autopsija i provere i dalje nisu otkrili da je produkt bio na bilo koji način kontaminiran i da je nešto dodato na njega od strane korisnika nakon što je kupljen, rekla je doktor An Tomas iz bolnice u Oregonu.

Tomas je odbila da navede ime brenda koji je prodao supstancu i navodi da ona zna samo za 1 slučaj u Oragonu. „Naša istraga nije otkrila nešto u ovom produktu“ rekla je Tomas „U ovom trenutku druge države imaju više podataka od nas“.

Slični slučajevi smrti od marihuane dogodili su se i u Kanzasu, Minesoti i Los Anđelesu, a broj mrtvih od droge marihuane trenutno iznosi 6 osoba.

Izvor: Vašington Post/USA TODAY

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite