(VIDEO) Silvester Stalone optužen za mržnju prema Meksikancima, jer je novi film Rambo 5 protiv meksičke mafije…

(VIDEO) Silvester Stalone optužen za mržnju prema Meksikancima, jer je novi film Rambo 5 protiv meksičke mafije…

Ni Holivudska superzvezda Silvester Stalone nije mogao da se ne nađe na udaru autoritarne političke korektnosti, a njegov novi film Rambo – Last Blood i prijateljstvo sa desničarskim predsednikom Donaldom Trampom politizovan je zbog teme masovne migracije u SAD. 

Ljubitelji akcije svoju dozu adrenalina moći će da dožive na tematskoj večeri posvećenoj muškarcima uz film Rambo: „Do poslednje kapi krvi“, koje će biti održano u četvrtak 26. septembra biti premijerno prikazan i u Srbiji. Ipak film nije mogao da prođe bez napada autoritarnih liberala i sledbenika političke korektnosti koji su ga okrakterisali kao Trampovu MAGA fantaziju uperenu protiv Meksikanaca iako se film svodi na borbu protiv meksičkih kartela, a ne svih Meksikanaca.

Ljubitelji akcije svoju dozu adrenalina moći će da dožive na tematskoj večeri posvećenoj muškarcima uz film Rambo: „Do poslednje kapi krvi“, koje će biti održano u četvrtak 26. septembra u 20.30 sati u Kombank Dvorani.

Uprkos ozbiljnim godinama legendarni Silvester Stalone je jedan od najpopularnijih svetskih filmskih akcionih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rokiju i Rambu – donosi petu ekranizaciju kultne akcione priče o ratniku Rambu.

Vijetnamski veteran Džon Rambo, koga tumači Stalone preživeo je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku.

Časops Roling Ston, samo je jedan od onih koji su uvredljivo okarakterisali film kao „Heroje iz perioda predsednika Ronalda Regana koji je re-inžinjerisan za potreba MAGA ere“, MAGA je sraćenica za slogan Učinimo Ameriku velikom ponovo, koji je bio zvanični slogan Trampove kampanje za izbore protiv Hilari Klinton.

Drugi mediji su ga proglasili za ksenfobičan, ne praveći razliku između običnih Meksikanaca i meksičke mafije i narko kartela. Istovremeno ocena članka Roling Stona i novinara Dejvid Fira je samo jedna zvezdica od pet. pa po svemu sudeći čitaoci Roling Stona se ne slažu sa njegovo kritikom filma.

Silvester Stalone je blizak prijatelj sa predsednikom Sjedinjenih Američkih Država, Donaldom Trampom. Jednom prilikom je rekao novinarima da on ne samo da podržava Donalda Trampa, već da iskreno voli Trampa.

Film je režirao Edrijan Grunberg.

Izvor: Denvan Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite