(VIDEO) TRAMP PRED UN: Budućnost pripada patriotama, a ne globalistima!

(VIDEO) TRAMP PRED UN: Budućnost pripada patriotama, a ne globalistima!

„Budućnost ne pripada globalistima. Budućnost pripada patriotama. Budućnost pripada suverenim i nezavisnim nacijama, koje štite svoje građane, poštuju svoje susede i poštuju razlike koje svaku zemlju čine posebnom i jedinstvenom“. 

Američki predsednik je pozvao nacije širom sveta da prihvate nacionalizam i odbace globalizam, poručivši da mudri lideri stavljaju svoj narod i zemlje na prvo mesto.

„Slobodni svet mora da prigrli svoje nacionalne temelje. Ne sme da pokuša da ih izbriše ili zameni. Budućnost ne pripada globalistima, budućnost pripada patriotama“, rekao je Tramp.

Američki predsednik oštro je kritikovao kineksu trgovinsku praksu i izneo nadu da bi dve ekonomske supersile mogle da postignu dogovor o međusobnom trgovinskom sporu.

„Oni su prihvatili ekonomski model koji zavisi od masivnih tržišnih barijera, velike državne subvencije, manipulacije valutom… prisilnim transferom tehnologije i krađom intelektualnog vlasništva i takođe, poslovnih tajni u velikom obimu“, rekao je Tramp.

„Što se Amerike tiče, ti dani su gotovi“, istakao je on.

Predsednik SAD Donald Tramp pozvao je danas nacije širom sveta da pooštre ekonomsku omču oko Iranske ekonomije, rekavši da nijedna zemlja ne treba da podrži Iran.

Izvor: Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite