(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti sa kapuljačama okružili starijeg čoveka, davili ga da otmu mobilni!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migranti sa kapuljačama okružili starijeg čoveka, davili ga da otmu mobilni!

Bez trunke milosti…

Snimak napada na starijeg čoveka, sede kose od strane grupe afričkih migranata digao je veliku buku na društvenim mrežama, ali i jednako veliki napor pristalica migracije da se snimak cenzuriše i napad zataška.

Grupa mladih migranata vojno sposobne starosne dobi sa navučenim kapuljačama, okružila je na ulici starijeg čoveka. Zatim ga je jedan od imigranata koji je prišao sa leđa nenadano zgrabio oko vrata i počeo da ga davi dok se mu se u nasilju priključila još dvojica huligana.

Po svemu sudeći napad se desio zbog mobilnog telefona, najverovatnije jer je čovek evropskog porekla slikao migrante u vršenju neke ilegalne radnje.

Nije moguće sa 100% sigurnosti odrediti lokaciju napada kao što je to često slučaj sa migrantskim nasilje, ali je snimak skupio najviše pregleda u Italiji pa je ta zemlja glavni kandidat za mesto napada.

Nakon što je video stekao skoro milion pregleda na društvenim mrežama pokrenuta je žestoka kampanja prijavljivanja snimka od strane pristalica masovne migracije, kako bi se snimak uklonio od strane kompanija Jutjub i Fejsbuk, a korisnici drušvenih mreža se u komentarima žale na kazne koje su dobili zbog deljenja snimka.

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite