(VIDEO) NE BEŽIM OD RATA: Došao sam da islamizujemo Evropu, migrant rekao istinu pred kamerama!

(VIDEO) NE BEŽIM OD RATA: Došao sam da islamizujemo Evropu, migrant rekao istinu pred kamerama!

Stereotipi i predrasude da svi migranti beže od rata i da su ostali bez svojih krova nad glavom, duboko su raširene u medijima, ipak mnogi od njih sami priznaju da to nije glavni razlog njihovog odlaska na naš kontinent. 

„Moj glavni cilj odlaska iz Sirije je da vodim ljude tako da svi prihvate islam“ kaže migrant iz Sirije pred kamerama.

Imigrant navodi da je spreman “da prodi” svoju državu (Siriju), kao i sopstvene roditelje kako bi otišao u “raj” konvertovanjem Evropljana na islam, a ti Evropljani će kasnije islamizovati druge narode.

Ovo će biti zahtevam posao za mene i zbog toga sam se sastao sa par ljudi i žena koji žele da znaju o islamu. Zapazio sam da su radoznali i voljni da upoznaju islam preko nas – kaže Sirijac.

Ako se neko preobrati u islam, i od dalje preobrati osobe koju sam ja učio, poenta je da on još nekog preobrati na islam, a tada i ja dobijam deo zasluga.

Pročitajte još:
(VIDEO) Migrant zaklao radnika Crvenog krsta u azilantskom centru u Vulovicu! Šokirao sudiju obrazloženjem…
VUČIĆ: Migranti će nam dizati natalitet, ko napravi dete dobija državljanstvo!
(FOTO) BILA SAM POLUSVESNA: Muharem R. krvnički pretukao Jelenu, niko nije htelo da joj pomogne!

Kada on pređe na islam i islamizuje druge onda ću ja biti nagrađen za njegov i moj rad. U tom slučaju ja ne želim da se vratim u moju domovinu,

Od početka migrantske krize došlo je do epidemije lažnih vesti u kojima se ekonomski migranti lažno predstavljaju kao izbeglice iako nisu izbegli iz bili kakvog rata.

Fejsbuk i Tviter do sada nisu brisali taj tip lažnih vesti ili zabranili portale koji plasiraju dezinformacije.

BONUS VIDEO – Više o organizovanom silovanju 1.400 evropskih devojčica u gradu Roterham od strane migranata, koja mediji u Srbiji odbijaju da prenesu, možete videti u sledećem snimku:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite