(FOTO) NOŽ U LEĐA RUSIMA: Dejan Berić tvrdi da Srbija prodaje oružje Ukrajincima, koji njime ubijaju Ruse!

(FOTO) NOŽ U LEĐA RUSIMA: Dejan Berić tvrdi da Srbija prodaje oružje Ukrajincima, koji njime ubijaju Ruse!

Odlikovani borac u Donbasu Dejan Berić, optužio je vlast u Beogradu da prodaje oružje Ukrajincima, kako koji kasnije sa njim ubijaju etničke Ruse.  

„Pre dva dana jedna od stotina mina 60 mm za minobacač kojima ukrajinska armija ubija civile na Donbasu nije eksplodirala. I dala je mogućnost utvrditi tačno gde je proizvedena i u koje vreme. Mina je proizvedena u Srbiji u februaru 2016 godine.

Znači posle minskih dogovora kojima je dogovoreno da se ne smeju koristiti minobačaci 80 i 120 mm . Srpski biznismeni kreću u akciju. Predlažu srpske mine za ubistva dece na Donbasu“. – napisao je Berić na svom Fejsbuk profilu.

On je takođe i konkretno optužio ministra policije Nebojšu Stefanovića.

“ Govno od čoveka ministar Stefanović prikriva svog oca koji dostavlja mine za ubistva civila . Iver ne pada daleko od klade. Juče sam poslao over podatke u savet federacija RF , na nekoliko mesta gde se rešavaju sudbine. I najvažnije, pozicije s kojih se najčesce koriste srpske mine pripadaju nacistickim bataljonima, većina bataljonu Azov“ naglasio je Berić.

„U Srbiji to sigurno nigde niste mogli čuti u vestima, ali 39 senatora je na osnovu izveštaja OBSE (tamo je pokazan tek deo zločina ) tražilo od senata da se bataljon Azov uvrsti u spisak terorističkih organizacija. Koliko su zla napravili da čak i najveći zločinci (Amerika) ih hoće ozvaničiti kao teroriste“, piše Berić koji u Rusiji ima status narodnog heroja.

Izvor: Dnevna Gazeta/Srbin Info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite