(FOTO) POSLANIK: Vučiću su nosili krv na toksikologiju, nije imao kardiovaskularnih problema!

(FOTO) POSLANIK: Vučiću su nosili krv na toksikologiju, nije imao kardiovaskularnih problema!

Šta se dešava sa Aleksandrom Vučićem?

Lekari sa VMA nisu precizirali koje je tačno probleme sa kardiovaskularnim sistemom imao predsednik SNS, ali zato od nezavisnog poslanika Srđana Noga stižu optužbe da je to samo paravan za neke druge probleme.

Narodni poslanik Srđan Nogo je na društvenoj mreži „Tviter“ izneo svoja saznanja o stanju Aleksandra Vučića, koji je primljen na VMA zbog srčanih problema.

Nogo je došao do informacija koje se ne slažu sa zvaničnim saopštenjem, po kojem će Vučić biti zadržan dva dana u bolnici zbog kardiovaskularnih problema.

– Vučiću, ako si primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema, zašto ti je krv nošena na toksikologiju – postavlja pitanje Srđan Nogo.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić juče je primljen na Vojnomedicinsku akademiju (VMA) u Beogradu.

Kako je saopštio Generalni sekretarijat predsednika Republike Srbije, on je juče, 15. novembra, u kasnim popodnevnim satima primljen na VMA zbog kardiovaskularnih problema.

Zdravstveno stanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića je stabilno, ali se zbog predostrožnosti još nalazi na VMA, rekla je Tanjugu savetnica predsednika Suzana Vasiljević.

Pročitajte još:
ŠID: Migranti su mi sve pokrali, pale nam kuće i napadaju žene pred decom!
(VIDEO) Paravojne formacija u Sloveniji, teraju migrante sa vazdušnim puškama i sekirama!
BRILIJANTAN ODGOVOR ORBANA: Samo Mađari, mogu da zamene Mađare! Migranti to ne mogu…

Predsednik Vučić primljen je u petak kasno popodne na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Lekari nisu precizirali o kakvom vidu kardiovaskularnih problema se radi i od čega boluje Vučić.

BONUS VIDEO- Beograđanka svedoči o nasilju koje migranti vrše nad našim građanima u Savamaloj, napadima kamenicama, napastvovanju žena i naseljavanju migranata u Beograd po istom šablonu po kojem su se Albanci naseljavali na Kosovu:

Izvor: Dnevna Gazeta/Srbin.info/Tanjug

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite