Ma kakve žene i deca? U Evropu je 5 miliona ilegalnih migranata, a muškarci su ubedljiva većina!

Ma kakve žene i deca? U Evropu je 5 miliona ilegalnih migranata, a muškarci su ubedljiva većina!

Narativ da migranti beže od rata sa svojim prodicama, totalno je raksrinkan u najnovijem temeljnom istraživanju.

Jedna od najpoznatijih istraživačkih agencija PEW, razbila je duboko ukorenjeni stereotip da su među migrantima ravnomerno zastupljene žene i deca, kao i globalističku teoriju zavere da cele porodice migranata beže od ratnih razaranja, oba mita nisu izdržala proveru jer veliki broj migranata dolazi iz bezbednih zemalja, a muškarci čine ubedljivu većinu.

Podaci istraživanja koje je sprovela renomirani agencija Pew Research Center pokazuju da u Evropi trenutno živi pet miliona ilegalnih imigranata, od kojih polovina živi u samo dve zemlje, u Velikoj Britaniji i Nemačkoj, a pored toga većina su mladi muškarci.

Od spomenutih pet miliona koji se u Europi nalaze ilegalno, njih 70 posto živi u četiri evropske zemlje, Nemačkoj, Velikoj Britaniji, Francuskoj i Italiji, dok ih je najviše, više od pola, u Velikoj Britaniji i Nemačkoj.

Takođe je vidljivo iz podataka da su njih nešto preko polovine muškarci, od kojih je 65 posto mlađe od 35 godina, a 45% su stariji od 35 godina.

Oko 30 posto ilegalnih imigranata došlo je iz azijskih muslimanskih zemalja poput Afganistana i Pakistana, dok ih je 23 posto iz zemalja poput Rusije i Turske. 21 posto ih dolazi iz bliskoistočnih zemalja kao što su Irak ili Sirija, a 17 posto iz subsaharske Afrike, gde prenjače nepozvani migranti iz Eritreje i Nigerije.

Celokupno istraživanje možete pogledati na engleskom jeziku klikom OVDE.

Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite