POSLANIK SRĐAN NOGO: U Vučićevoj krvi pronađen isti otrov, kojim su trovali Čumeta!

POSLANIK SRĐAN NOGO: U Vučićevoj krvi pronađen isti otrov, kojim su trovali Čumeta!

Nakon što je na svom „Tviter“ nalogu napisao da je Aleksandru Vučiću rađen toksikološki nalaz na VMA, iako je tamo navodno primljen zbog kardiovaskularnih problema, narodni poslanik Srđan Nogo za „Srbin info“ otkriva koju supstancu su pronašli u krvi predsedniku Srbije.

– Po mojim saznanjima, kod Vučića je nađena ista supstanca kao i kod Ljubiše Buhe Čumeta, kada ga je 2002. godine otrovala žena po nalogu Dušana Spasojevića. Da li je otrovan ili ne, ja ne mogu da prejudiciram, ali Vučić bi trebalo da odgovori javnosti zašto su mu rađene toksikološke analize. Da li je pojeo pokvarenu tunu, albanski paradajz ili je u pitanju nešto drugo – poručuje Nogo.

Naš sagovornik podseća da su u svetu zdravstveni kartoni predsednika javni, pa bi građani Srbije trebalo tačno da znaju zbog čega je Vučić zadržan u bolnici, kao i da od lekara dobiju potvrdu o njegovom psihičkom i fizičkom stanju.

Narodni poslanik podseća da se Vučić u poslednje vreme suočava s velikim problemima, ne samo sa aferom o trgovini oružja.

– Za njega je veliki udarac bio i poraz Tačiji i Haradinaja na takozvanim kosovskim izborima, jer su mu oni bliski saradnici. Takođe, udarac mu je i to što je Donald Tramp preko Metjua Palmera, Soroševog eksponenta bliskog Vučiću, postavio Grenela, koji zastupa drugačiju politiku. Sa takvim ljudima ne možete da šibicarite i Vučić je sada u velikim problemima – smatra Srđan Nogo.

Izvor: Srbin.info

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite