(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant silovao Bosancu psa, a sve snimila sigurnosna kamera!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Migrant silovao Bosancu psa, a sve snimila sigurnosna kamera!

Horor scena… 

Jedan vlasnik kuće u neposrednoj blizini centra „Bira“, nakon što je došao s posla, primetio čudno ponašanje svog psa, koji je bežao od njega, prenosi uskinfo.ba.

Zbog toga je odmah posumnjao da mu se nešto desilo sa kućnim ljubimcem. Ponašanje kućnog ljubimca je izgledalo potpuno drugačije nego u prošlosti, kako je kasnije saznao zbog trauma i fizičkih povreda koje mu je u toku silovanja naneo migrant.

Vlasnik je najpre pitao ženu za mišljenje zbog čega se pas ponašao čudno, a nakon toga se desio horor koji nije mogao ni u najgorem slučaju da predvidi.

Pročitajte još:
(VIDEO) SEKUNDA PRE MASAKRA: Migrant pokušao da otme pištolj srpskom policajcu u prodavnici IDEA!
ŠID: Migranti su mi sve pokrali, pale nam kuće i napadaju žene pred decom!
(VIDEO) Paravojne formacija u Sloveniji, teraju migrante sa vazdušnim puškama i sekirama!

S obzirom na to da ni supruga nije znala razlog zbog kojeg bi se pas tako ponašao, pregledali su snimke sa kamere koja je okrenuta prema Jablanskoj ulici, piše uskinfo.ba. Slučaj je prijavljen Veterinarskoj stanici Bihać, gde je pas pregledan. Takođe, slučaj je prijavljen i MUP-u.

– Jasno je meni da od toga nema ništa, ali hoću da prijavim neka se zna šta rade – kazao je kratko vlasnik ovog objekta ispred kojeg se desio slučaj.

Kako piše ovaj portal, migrantska kriza u Unsko-sanskom kantonu eskalira.

BONUS VIDEO- Beograđanka svedoči o nasilju koje migranti vrše nad našim građanima u Savamaloj, napadima kamenicama, napastvovanju žena i naseljavanju migranata u Beograd po istom šablonu po kojem su se Albanci naseljavali na Kosovu:

Izvor: Novosti/Dnevna Gazeta

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite