(VIDEO) Migrant preti Srbima, sećićemo vam glave zajedno sa Albancima! Vadićemo vam organe…

(VIDEO) Migrant preti Srbima, sećićemo vam glave zajedno sa Albancima! Vadićemo vam organe…

Direktan i nedvosmislen poziv na ubijanje osoba srpske nacionalnosti. 

Na društvenoj mreži Tviter objavljen je zastrašujući snimak ispunjen nacionalnom i rasnom mržnjom, na kome migrant iz Alžira, poručuje da će istrebiti Srbe.

Mladić kaže da će svima poskidati glave, a kao svoje prirodne saveznike u zločinima nad osobama Srpske populacije vidi Albance koje poziva na vađenje srpskih organa.

„Srbi, ako ne budete mirni, istrebićemo vaš narod. Uostalom kao i sve Francuze. Totalno istrebljenje! Znaš šta bi trebalo da uradimo? Albanci… Trebalo bi da Albanci uzmu organe iz Srba. OK? svih Srba! “ rekao je mladi migrant koji živi u Francuskoj.

Treba da ubijemo vaš narod i svima iseći glave. I napraviti od Srbije islamsku državu. Razumeš šta hoću da kažem? Tvoj narod treba da istrebimo. Ja sam Alžirac 100 odsto – kazao je Alžirski migrant.

Pročitajte još:
ŠID: Migranti su mi sve pokrali, pale nam kuće i napadaju žene pred decom!
ORBAN: Nisu to izbeglice, to su islamski okupatori!
UŽAS: Migrant pušten iz zatvora pa silovao dve Slovenke u kulturnom centru!

Ovo nije prvi put da migranti prete sečenjem srpskih glava o čemu možete više pročitati klikom OVDE.

Korisnici društvenih mreža danas su masovno pozivali nadležne organe da odreaguju i kontaktiraju relevantne diplomatske kontakte u Parizu kako bi se mrzitelj lišio slobode.

BONUS VIDEO- Beograđanka svedoči o nasilju koje migranti vrše nad našim građanima u Savamaloj, napadima kamenicama, napastvovanju žena i naseljavanju migranata u Beograd po istom šablonu po kojem su se Albanci naseljavali na Kosovu:

Izvor: Dnevna Gazeta/Kurir.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite