GRAĐANI SOMBORA: Migranti seljacima uništavaju njive! Ovo je invazija i svi su vojno sposobni…

GRAĐANI SOMBORA: Migranti seljacima uništavaju njive! Ovo je invazija i svi su vojno sposobni…

Somborportal.rs objavio je kolumnu svog čitaoca o problemima koji migranti prave u Somboru. Evo kako građani tog grada vide sadašnju situaciju sa migrantskom krizom.

Dragi sugrađani, svi smo svedoci da u nazad oko 2 nedelje sve više migranata dolazi u naš Sombor, svako veče se mogu videti kolone tzv. ”Migranata” kako se kreću od autobuske stanice prema gradu!

Kreću se gradom u većim grupama, bez kontrole, bez pratnje naše policije, spavaju gde god im se svidi, kreću se gde god požele, totalno su bez kontrole!

Kao i u većini slučajeva, sve su mladi muškarci, nema žena i dece, isključivo muškarci u punoj snazi i verovatno završili uspešno vojnu obuku u zemljama iz kojih dolaze!

Beležili smo u prošlom periodu da su uništavali ljudima vikendice, košnice, njive, krali čamce kako bi se prevezli do susedne Hrvatske, neki su u Dunavu i završili svoje putovanje.

Najgore od svega je što se kreću bez kontrole, znamo svi da im je prihvatni centar u Šikari, ali ima ih po celom gradu, od Selenče do periferija grada, nisu smešteni u prihvatni centar nego u jedan motel na izlazu iz grada!

Da li neko zna o čemu se radi, odakle ih sada ponovo toliko, koja granica je popustila, da li su legalno u našem gradu, odakle su došli, ima li među njima već odlikovanih terorista (verujemo da ima) i pitanje svih pitanja, kada će da odu odavde, kada ćemo opet osećati lepotu Sombora i biti bezbedni u njemu?!

Pogledajte kolika je bulumenta tih nazovi ratnih izbeglica na našim ulicama, šta rade, ništa, jedu gde hoće, spavaju gde hoće prljaju grad kako im ćefne, biraju menjačnice ponašaju se bahato i osiono…. da ne dužim… nekoliko pitanja: KO SU TE OSOBE KOJE SU OKUPRALE OVAJ GRAD!? KO TO FINANSIRA I IZ KOJIH IZVORA? DA LI SU TE OSOBE ZDRAVE? KO VODI RAČUNA O SIGURNOSTI GRADA SOMBORA? I TAKO DALJE I TAKO DALJE… ne uzbuđujte se previše, ja to samo onako, PITAM.

Čitalac Sombor portala

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite