(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Teroristički masakr u Londonu, policajci sa automatima jurišaju ulicom, odjekivali pucnji!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Teroristički masakr u Londonu, policajci sa automatima jurišaju ulicom, odjekivali pucnji!

Nekoliko ljudi je povređeno, a jednu osobu je upucala policija. Vlasti Londona su očigledno imali posla sa novim terorističkim napadom.

Brojna policija i vozila hitne pomoći su na mestu napada na prometnoj stazi, a zgrade u blizini su evakuisane. Policija je otkrila da je najmanje jedna osoba upucana tokom incidenta.

Čini se da snimci koji kruže društvenim medijima prikazuju građane kako obuzdavaju napadača pre nego što su muškarca zatim ustrelili policajci.

„Sky News“ izveštava da su jednog čoveka ubile oružane snage tokom incidenta, a veruje se da je najmanje pet osoba izbodeno u tom području.

BBC izveštava da su objavljene dve fotografije na Tviteru koje prikazuju kamion preprečen preko nekoliko saobraćajnih traka na mostu. U istragu incidenta uključena je anti-teroristička policija.

Na snimcima koji kruže po društvenim mrežama vidi se kako se dva muškarca rvaju na zemlji pre nego što su jednog od muškaraca odvukli policajci. Izgleda da su drugog policajca zatim upucali policajci.

 

Železnička stanica „London bridž“ bila je zatvorena zbog incidenta i obližnja pijaca „Borou“ je evakuisana. Brojne druge zgrade u blizini takođe su evakuisane.

Britanski premijer Boris Džonson rekao je da je informisan o incidentu i zahvalio se policiji i svim hitnim službama na njihovom „trenutnom reagovanju“. Most je prethodno bio poprište bombaškog napada u junu 2017. kada je poginulo 11 osoba.

Izvor: RT/Dnevna Gazeta/Alo

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite