BERIĆ O MIGRANTIMA: Vučić će nam naseliti 600.000 neradnika, terorista, ubica…

BERIĆ O MIGRANTIMA: Vučić će nam naseliti 600.000 neradnika, terorista, ubica…

Aleksandar Vučić je potpisao da svi koji su se prvo prijavili u Srbiji ako ih proteraju iz Evrope budu deportovani u zemlju gde su prvo popisani. A zatim dolaze i njihovi mnogobrojni rođaci.

Piše: Dejan Berić

Po nekim podacima oko 600.000 neradnika, terorista, ubica, gluperda planira da se naseli u Srbiju. Zašto kažem gluperda?

Pa to je još i dobro kako bi trebalo inače nazvati taj idiotski postupak. Da su oni dobri radnici ili pošteni ljudi, stručnjaci, obrazovani… njih bi ostavili u Evropi gde nedostaje radne snage.

Nego su tamo prosejali, ono malo što je nečemu vredelo ostavljajy sebi, a sve što ne valja u Srbiju. E Vučiću stvarno su deb…. i j…. te tvoji savetnici i Toni Bler koji te uči šta da radiš.

Izvinjavam se na ovom rečniku, ali gledam šta se dešava po našoj Srbiji i želudac mi se prevrće.

Šta će biti u nekoj bližoj budućnosti?

Nekome ć silovati ženu ili ćerku, nekome će se smrknuti pred očima za spaljenu kuću.

Čovek će uzeti oružje u ruke i ubiti nekoliko migranata, a onda će Vučić poslati svoje bliske saradnike iz policije, jer normalni policajac neće hteti da puca u čoveka koji je štitio svoju kuću ili porodicu.

Ti u uniformama će da krenu na onoga ko nema šta da izgubi i Srbija će početi da gori, ozbiljno da gori. I sve iz razloga što grupa izdajica i političkih de*ila će sve da ispuni samo da ostane na vlasti.

Jedno hipotetičko pitanje policajcima kojo štite po nalogu Vučića te teroriste.

Vi mislite da će oni sutra proći pored vaše kuće, žene ili ćerke i reći: Njih ne dirajte, njihov otac ili muž nam daje mogućnost da radimo šta hoćemo?

Izvor: Pravda

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite