(VIDEO) Čovek koji je pretio da će ubijati zbog Vučića, je zaposlen kao profesor u školi!

(VIDEO) Čovek koji je pretio da će ubijati zbog Vučića, je zaposlen kao profesor u školi!

„Da je tako nešto rekao u školi, momentalno bi bio suspendovan i izgubio bi licencu, ali ovako, to je posao za javnog tužioca“, rekao je za Direktno.rs školski sekretar OŠ „Filip Filipović“ o profesoru istorije, Slobodanu Bugarskom, koji javno preti smrću „svima koji žele da smene Aleksandra Vučića“.

– Hteo ili ne hteo, ja sam taj snimak video. Pojavio se svuda. S obzirom da on tu rečenicu nije izjavio u školi i nije je uputio nekom od roditelja, škola ne može ništa da uradi. Da jeste, bio bi istog časa suspendovan – rekao je školski sekretar, dodajući da je direktorka na bolovanju, te da on o ovom incidentu može da priča samo kao građanin.

Sekretar je istakao da je Bugarski od 1993. godine zaposlen u školi kao profesor istorije.

– O njegov kvalitetu govori to da su pitanja na kombinovanom testu bila najbolje urađena iz istorije – zaključio je on.

Sindikat Zaposlenih policije istog dana, 22. decembra, podneo je krivičnu prijavu protiv Bugarskog uz obrazloženje da je javnim obraćanjem uputio pretnju svim građanima Republike Srbije koji se ne slažu sa njegovim političkim opredeljenjem. Oni od nadležnog tužioca hitno zahtevaju da sprovedu sve zakonske mere i da pokrenu krivični postupak.

Podsetimo, video-snimak Slobodana Bugarskog na kojem preti smrću „svima koji žele da smene Vučića“, pojavio se pre dva dana na Tviteru.

– Svi… Ako pomislite da smenite Vučića na ulici, pobićemo vas! Eto, to prenesi na RTS, na Prvu, Našu… – poručio je Slobodan Bugarski.

Ovaj video-snimak postavio je Mirko Poledica, predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“, koji je napisao da ga je Bugarski zamolio da objavio snimak, te da mu on samo „ispunjava želju“.

Izvor: direktno.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite