(VIDEO) HAOS: Na dan državnosti Naprednjaci tukli desničare u Orašcu, zbog dobacivanja Brnabićki i Maji Gojković! EVO ŠTA KAŽE IVAN IVANOVIĆ…

(VIDEO) HAOS: Na dan državnosti Naprednjaci tukli desničare u Orašcu, zbog dobacivanja Brnabićki i Maji Gojković! EVO ŠTA KAŽE IVAN IVANOVIĆ…

Centralna državna ceremonija obeležavanja Sretenja održana je danas u Orašcu, a predvodili su je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković i Ana Brnabić, međutim govore zasenili su incidenti.

Gojković i Čubrilović su položili vence na spomenik voždu Karađorđu, a pre polaganja pomen je služio episkop šumadijski Jovan.

Čestitajući građanima Srbije Dan državnosti, predsednica parlamenta Maja Gojković je istakla da je u Orašcu započet put ka slobodi i obnavljanju srpske države i da se danas obeležava jedan od najvažnijih datuma u srpskoj istoriji.

– I danas su pred nama izazovi, sa kojima moramo mudro da se nosimo, kao i pre 216 godina. Da bismo sačuvali slobodu i nezavisnost, utemeljenu na principijalnoj politici i vojnoj neutralnosti, moramo da nastavimo da razvijamo našu državu – rekla je Gojković.

Ona je poručila da je Srbija danas, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, navodno politički i ekonomski stabilna država, poštovana u svetu.

– Ugledajući se upravo na tu politiku, kojom je nakon ustanaka omogućio opstanak Kneževine Srbije, mi danas nastojimo da ojačamo Srbiju, da sačuvamo njen teritorijalni integritet i suverenitet, da brinemo o našem narodu svugde, i u Republici Srpskoj i u Crnoj Gori, u čitavom regionu. To pokazuje i današnji susret predsednika Vučića sa Srbima iz regiona – rekla je Gojković.

Predsednica skupštine je primetila da se Srbija, kako je rekla, razvija snažnije nego ikada u savremenoj istoriji, navodeći da raste zaposlenost, privredni rast, strane investicije.

Pročitajte još:
(VIDEO) BANAT NA UDARU: Kolona migranata uz zaštitu policije ušla u selo, naši stanovnici u šoku!
EVROPA U ŠOKU: Migranti iz Nigerije ubili tinejdžerku, pojeli joj srce i genitalije!
(VIDEO) SKANDAL ZA KOJI SRBIJA NE SME DA ZNA: Migranti organizovano silovali 1.400 devojčica u gradu Roterhamu!

– Zato sada imamo sigurniju i izvesniju budućnost – rekla je Gojković.

U toku manifestacije članovi i simpatizeri SNP naši su na više mesta u publici počeli da uzvikuju izdajnici i izdaja, izdaja… da bi ubrzo zatim došlo do fizičkog obračuna.

Predsednika pokreta Ivana Ivanovića su prisutni udarili i izbili mu telefon iz ruku, a kako je naveo i na drugim mestima je bilo pesničenja i nasilja.

„Bili smo isšutirani prebijeni, eto to je sretenje ove godine“ kaže Ivanović na snimku. Kako je objavio na svom Fejsbuk profilu podneo je u policiji prijavu protiv napadača.

Da bi ste videli snimak incidenata prebacite na 2 minuta, kada počinju problemi na skupu:

 

Posted by Ivan Ivanović Drugi Profil on Saturday, 15 February 2020

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite