UGLJANIN HVALI ŠIPTARSKI APARTHEJD: Kosovo je moderna država, zasnovana na vladavini prava!

UGLJANIN HVALI ŠIPTARSKI APARTHEJD: Kosovo je moderna država, zasnovana na vladavini prava!

Po ko zna koji puta ekstremista Sulejman Ugljanin pokazao je da je iznad zakone i da može da krši pravni poredak Republike Srbije.

Predsednik identitarističke Bošnjačke stranke SDA Sandžaka Sulejman Ugljanin čestitao je danas Hašimu Tačiju i Aljbinu Kurtiju nezavisnost tzv. Kosova, koje u saopštenju naziva republika Kosovo i koje vidi kao „državu u kojoj svi građani imaju jednake šanse za punu afirmaciju i integraciju u društvo“

Uglajnin u saopštenju još navodi i da „zahvaljujući naporima slobodarskog duha svojih građana, Kosovo danas predstavlja modernu državu, zasnovanu na vladavini prava, pravnoj sigurnosti i jednakosti pred zakonom“.

Ovo nije jedini skandal u mračnoj biografiji ovog političara.

Stefan Nemanja, osnivač srednjovekovne srpske države je ratni zločinac i pogrešno je po njegovom imenu nazivati škole. On je autor platforme za zločin po kojoj su kasnije delovali Ratko Mladić, Radovan Karadžić i Draža Mihailović, tvrdio je svojevremeno Ugljanin.

Pročitajte još:
MAĐARSKA KRIZA SVE PROMENILA: Čak 10.000 migranata zatražilo da živi u Srbiji za samo 2 meseca
Mađarski ultimatum Vučiću, imaš 10 dana da se izjasniš o migrantima!
OVO BI MOGAO DA BUDE KRAJ EVROPSKE UNIJE: Angela Merkel dovela Nemačku u recesiju?

Naime, on je takođe prisustvovao otkrivanju table Aćif Efendiji, koga su partizani streljali 1945. zbog ubistva 7.000 Srba, tvrdi da su Srbi počinili „genocid“ nad muslimanima i ima separatističke izjave o Raškoj oblasti

Na koje sve načine NVO sektor uči migrante da lažu kako su im kuće spaljene u Siriji, da odglume priče o ubijenim članovima porodice kako bi lakše došli do azila, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Tanjug/Mediji/Dnevna Gazeta

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite