(VIDEO) VUČIĆ U DEFANZIVI: Deportovano 350 migranata iz Sombora! Upadali po lokalnim kućama, ali u ovome je trik!

(VIDEO) VUČIĆ U DEFANZIVI: Deportovano 350 migranata iz Sombora! Upadali po lokalnim kućama, ali u ovome je trik!

Kako nezvanično saznajemo, u toku današnjeg dana, oko 350 migranata će iz Sombora biti deportovano za Preševo – prenosi lokalni medij 025-rs.

Podsećanja radi, gradonačelnica je tokom prethodne deportacije migranata objasnila da se u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova i Komesarijatom za izbeglice, konstantno prati situacija na terenu i da se preduzimaju sve mere i akcije da se nađu adekvatna rešenja.

Policijskom akcijom, koja je počela u ranim jutarnjim časovima, obuhvaćena su sva mesta na kojima je poznato da se nalaze i okupljaju migranti, nakon čega su ukrcani u autobuse i čekaju na deportaciju.

Ipak u svemu postoji trik, taktika režima SNS je da kontroliše nezadovoljstvo građana tako što će migrante rotirati iz jednog mesta u drugo, da bi se malo odmorili od migracije.

Pročitajte još:
(VIDEO) Hajde recite, da je i ovo lažna vest o napadu migranata! Da li je mala devojčica, fašista sa fobijama?!
(VIDEO) Pohapšene patrole protiv migrantskog nasilja, građani vikali bravo momci!
(VIDEO) Dojče Vele: U paralelnoj realnosti migranti napadaju žene po Srbiji, a ovo su slike i snimci žrtava!

Upadaju u kuće

Ne biraju način i sredstvo, kažu da im je u prihvatilištu dobro dok ne nađu nešto bolje, kažu da su zahvali komesarijatu što im je obezbedio hranu.

Najviše ih je iz Avganistana, Sirije, Iraka i Bangladeša. Radio televizija Vojvodine je u reportaži tvrdi da je navodni razlog za vršenje krivičnih dela koje rade migrant, objasnila da oni upadaju ilegalnu u kuće koje nisu njihovo vlasništvo kako bi našli „sklonište“.

Preteklih dana je na društvenim mrežama pokrenuta debata otome da li se u Srbiji prikrivaju incidenti u kojima su vinovnici migranti.

Više o tome kako su se zataškavala 1.500 silovanja koja su počinili migranti u Kelnu za Novu godinu nad ženama evropskog porekla, kao i prikrivanja masovnih silovanja u gradu Roterhamu možete videti u sledećem snimku: 

Dnevna Gazeta nastavlja borbu protiv lažnih vesti u kojima su građani Srbije diskriminisali migrante ili ih napadali.

U periodu od samo 18 dana (3 februara od 21) internet su zapalile neproverene informacije, a veliki mediji preneli su čak 6 lažnih vesti. Dok televizije i komesarijat optužuju minorne anti-migracione stranice za navodne lažne vesti, niko od njih ne otvara temu zbog čega se plasiraju nedokazane informacije o diskriminaciji imigranata.

U navednom periodu, imali smo:

1. Lažni napad Četnika na NVO za koji je policija dokazala da nije tačan, već da je NVO napao radnike koji su čistili prostoje u kojima su migranti boravili ilegalno.

2. Desio se nepostojeći napad na migranta u Somboru koji nije potvrdila ni policija niti migrant, već u krajnje sumnjivom svedočenju pripadnik pro-migrantske NVO tvrdi da se desio.

3. Radikalno levičarski portal Autonomija palsirao je bez ikakvih dokaza, vest da je jedan naš čovek zabranio migrantu da sedi u autobusu pored njega.

4. Na N1 koji ima istoriju lažnih vesti objavljeno je da je u mađarskom selu u neimenovanoj kafani, neimenovani konobar, odbio da usluži neimenovanog migranta, a ponovo slučaj diskriminacije nisu potvrdili niti policija niti migrant.

5. Dojče Vele je uprkos fotografijama napadnutih žena, velikom broju vesti o migrantskim napadima noževima koje je potvrdila i policija, napisao tekst da su napadi na žene samo deo paralelne realnosti.

6. Šlag na tortu su tvrdnje Mijahila Tešića čestog gosta u emisiji 24 minuta sa Zoranom Kesićem, da grčka mornarica potapa brodove sa migrantima.

Izvor: Dnevna Gazeta/025.rs

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite