ŽUTO-PLAVI GULAG: Salvinija čeka 15 godina zatvora, jer je odbio da primi ilegalne migrante!

ŽUTO-PLAVI GULAG: Salvinija čeka 15 godina zatvora, jer je odbio da primi ilegalne migrante!

Evropska unija više ne liči na Sovjetsku uniju, nego je i otvoreno implementirala metoda iz udžbenika kako uspostaviti diktaturu.

Još samo naivna deca veruju da demokratiju u EU zaista postoji i da je volja naroda imalo bitna vlastodršcima. No, da bi čitava stvar bila još bizarnija potrudili su se italijanski parlament i lokalno sudstvo koji su odlučili da bivšem talijanskom ministru unutarnjih poslova skinu imunitet i sude mu jer je kao ministar i potpredsednik vlade odlučio da zabrano ilegalno i masovno dovlačenje imigranata u zemlju.

Italijanski parlamentarci u sredu su izglasali ukidanje imuniteta bivšem ministru unutarnjih poslova Mateu Salviniju zbog istrage i suđenja za optužbe da je nezakonito prošle godine zabranio ulaz brodovima sa ilegalnim imigrantima u Italiju.

Ova odluka omogućuje sudu na Siciliji da podigne optužnicu protiv Salvinija zbog optužbe da je više od 100 imigranata šest dana bilo blokirano na brodu obalne straže dok se čekala odluka drugih zemalja članica EU o njihovoj distribuciji. Sud je u obrazloženju svoje odluke taj Salvinijev potez uporedio sa otmicom iako su migranti mogli da se vrate nazad odakle su došli i nisu bili zarobljeni.

Salvini bi za ovu optužbu mogao provesti 15 godina u zatvoru i moglo bi mu biti zabranjeno buduće obavljanje državnih dužnosti.

Na optužbe Salvini odgovara da je spreman da izađe pred sud i da veruje u njegovu nepristranost, te da je sve radio u interesu svoje zemlje podvukao je italijanski opozicionar.

Pročitajte još:
MAĐARSKA KRIZA SVE PROMENILA: Čak 10.000 migranata zatražilo da živi u Srbiji za samo 2 meseca
ISTORIJSKA POBEDA NARODA NAD POLITIČARIMA: Grčka vlast odustala od naseljavanja migranata…
Mađarski ultimatum Vučiću, imaš 10 dana da se izjasniš o migrantima!

No to nije jedina optužnica koja ga tereti za isti oblik dela. Prošli mesec je drugi lokalni sud na Siciliji preporučio da se Salvinija optuži za zaseban slučaj nedopuštanja brodova sa imigrantima da pristanu u italijanske luke, bez obzira na to što NVO brodovi ulaze u Italiju kriminalnim putem.

Dok je Salvini još bio deo koalicione vlade sudovi su takođe tražili skidanje imuniteta zbog sličnog slučaja iz 2018. godine, no tada je u njegovu obranu u parlamentu stao i Pokret pet zvezdica, tadašnji koalicijski partner, koji mu je ovaj put okrenuo leđa i glasao za skidanje imuniteta iako su u trenutku kada su bili na vlasti zajendo sa njim i kada su migranti blokirani, bili uz Salvinija.

Na koje sve načine NVO sektor uči migrante da lažu kako su im kuće spaljene u Siriji, da odglume priče o ubijenim članovima porodice kako bi lakše došli do azila, možete videti u sledećem snimku:

Izvor: Dnevna Gazeta/Tribun.hr

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite