UZBUNA: Žandarmerija i specijalci hitno idu u Šid, zbog migrantskog nasilja! VUČIĆ VIŠE NE PORIČE PROBLEM…

UZBUNA: Žandarmerija i specijalci hitno idu u Šid, zbog migrantskog nasilja! VUČIĆ VIŠE NE PORIČE PROBLEM…

Nakon nereda na granici Mađarske i Srbije, naša zemlja je ponovo u velikom problemu. 

Ilustracija: Neredi na granici sa Mađarskom

Dodatne i posebne jedinice policije od sutra će biti prisutne u Šidu, kako bi u potpunosti uspostavile bezbednost i javni red u tom mestu, u kojem se poslednjih dana dešavaju incidenti sa migrantima, rekao je predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Iako je pre samo nedelju dana izjavio da Srbija nema probleme sa migrantima, predsednik Srpske naprednse stranke danas se obratio naciji i saopštio da su specijalne jedinice žandarmerije poslate u to mesti.

Vučić je rekao da poslednjih nekoliko dana građani u Šidu imaju problema zbog, kako je rekao, nervoze kod migranata, koji su počeli da upadaju u kuće i imanja i da je zbog toga zamolio ministra policije Nebojšu Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije u Šid.

„Vidim da su ljudi u Šidu vrlo uznemireni jer im upadaju sve češće u kuće i na imanja. Zato sam zamolio Stefanovića da pošalje posebne jedinice policije, bilo žandarmerije ili neke druge specijalne jedinice da zavedu red u Šidu, obezbede mir i da ne budu taoci broja migranata koji čekaju da pređu na teritoriju Hrvatske“, rekao je Vučić.

Pročitajte još:
VLADA DONELA UREDBU: Migranti sa visokom školom lakše do posla, a gde će se zaposliti naši mladi?
ISKASAPLJEN: Migranti u Subotici sekli dečaka sa skalpelom po glavi! (UZNEMIRUJUĆI FOTO)
(VIDEO) Hajde recite, da je i ovo lažna vest o napadu migranata! Da li je mala devojčica, fašista sa fobijama?!

Vučić je istakao da će policija obezbediti mir za sve građane Srbije i Šida.

„Od sutra možete očekivati značajno povećanje snaga javnog reda i mira koji će upostaviti bezbednu zonu za sve građane Šida“, rekao je Vučić koji je pristalica masovne migracije.

Na koji su način članice EU uhvaćene u zataškavanju migrantskog nasilja i kako je režim Angele Merkel pokušao da zataška 1.500 silovanja koja su počinili migranti u Kelnu za Novu godinu 2016, nad ženama evropskog porekla možete videti u sledećem snimku. 


Izvor: Dnevna Gazeta/Sputnjik

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite