(VIDEO) TRUDNICI POZLILO: Izbacili su me iz bolnice kao kera! REKLI SU MI SNAĐI SE…

(VIDEO) TRUDNICI POZLILO: Izbacili su me iz bolnice kao kera! REKLI SU MI SNAĐI SE…

„Ovde su me kao kera izbacili, da se snalazim kako znam i umem. Ovo je strašno ovo je bruka i sramota“…

Dušan Stevanović iz Beograda, kontaktirao je naš portal i dostavio nam video snimak na kome se vidi trudnica u šestom mesecu tudnoće koja čeka ispred bolnice Narodni front u ulici Kraljice Natalije, iako joj je sinoć pozlilo i hitno je bila prebačena na VMA, a zatim u Narodni front morala je da napusti bolnicu, a da situacija bude još gora nije kod sebe imala novca, a sa istrošenom baterijom na telefona nikoga nije mogla ni da kontaktira.

Gradski prevoz u Beogradu je ukinut, a povremeno gradom voze VANREDNE LINIJE, ipak u autobuse se ulazi samo uz posebnu dozvolu, pa je tako Beograđanka ostala potpuno sama, bez novca na potpuno drugom delu grada.

Evo kako je izgledao razgovor:

-Otpuštena sam sa Klinike i hitno su me odvezli noćas na VMA, pa posle sam bila na infektivnoj, pa sad pošto sam trudnica u Narodnom frontu rekli su mi da se snađem, da zovem taksi. Ja nemam niti telefon niti novac, ne znam kako da se vratim kući.

-Gde treba da idete (Dušan Stevanović) 

-Na Petlovo Brdo

-Jel ste razmišljali da pozovete policiju ili nekoga pošto se hvale…

Nemam odakle ni da pozovem, ispraznila mi se baterija na telefonu

-Da zaustavimo možda zajedno. Šta mislite o tome?

Hajde, ako hoćete da mi pomognete

-A šta se dešavalo, možete da mi kažete šta se dešavalo sve? 

-Trudnica sam, šesti mesec trudnoće i 3 nedelje imam kašalj i imam napade gušenja, tako da sam noćas prevezena na VMA i sa VMA na infektivnu, gde su urađeni testovi, pa pošto sam trudnica prebacili su me do Narodnog fronta i ovde su me kao kera izbacili, posle pregleda, da se snalazim kako znam i umem.

Ovo je strašno ovo je bruka i sramota – rekla je revoltirana žena.

Pročitajte još:
(VIDEO) DOKAZ: Srbija prima migrante uprkos Koroni, ogromne grupe prelaze granicu?!
INTERVENISALA VOJNA POLICIJA: Građani u karantinu na Košutnjaku se pobunili zbog lošeg tretmana!
ORBAN REKAO ONO ŠTO SVI KRIJU: Migranti su doneli Korona virus, a sada zbog njih naš narod pati!

-Sad ćemo da pitamo nekoga da vidimo da li neko ide u tom pravcu da zamolimo, mada se ljudi i plaše da budemo realni.

Kako Dušan Stevanović kaže, pitali su 4 automobila i niko nije hteo da preveze ženu u nevolji, da bi jedan taksista iz prve prihvatio da je prebaci do Petlovog brda.

Najveći problem je što žena nije mogla da predvidi da će biti prebacivana iz jedne bolnice na drugu, pa će završiti sa Rakovice u samom centru grada, u krugu dvojke.

„Ako gospođa nema u teškim sutacijama pomoćićemo našim sugrađanima to nam je najmanje što možemo da učinimo“ rekao je jedan Beogradski taksista.

BONUS VIDEO: Više o direktnoj vezi između novig talasa migranata i Korona virusa, kao i planovima EU, Džordža Soroša i Aleksandra Vučića da se migranti masovno naseljavaju po Srbiji, možete pogledati u emisiji produkcije Balkan.info posvećenoj migrantskoj invaziji:

Izvor: Vestidana.rs

 

 

 

 

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite