(VIDEO) MASOVNA TUČA: Migranti se udaraju motkama u Preševu! JAVNOST ZA OVO NE TREBA DA ZNA…

(VIDEO) MASOVNA TUČA: Migranti se udaraju motkama u Preševu! JAVNOST ZA OVO NE TREBA DA ZNA…

Ukoliko bi ste slušali lažne vesti Komesarijata za migracije verovali bi ste da u Srbiji nema većih problema sa migrantima, oni poštuju pravila, pa čak i pomažu Srbiji. Ipak realnost na terenu je potpuno drugačija.

Uznemirujući snimak na kome se mogu videti velike grupe migranata kako se tuku u azilantskom centru u Preševu, stigao je na adresu našeg portala preko Fejsbuk grupe „STOP naseljavanju migranata“.

Na snimku iz kampa koji obezbeđuju naše snage bezbednosti, se takođe mogu videti dugačke motke sa kojima se migranti udaraju međusobno,

Istovremeno se upadljivo vidi da sa snimka izostaju žene uprkos široko rasprostanjenim predrasudama da se po kampovima mahom nalaze porodice sa malom decom. Učesnici tuče bili su mladići u vojno sposobnoj dobi života.

„Preševo sinoć, da li je ovo sporovođenje zakona, gde su nadležni da čuvaju od ovakvih incidenta, da li se nadležni možda plaše da intervenišu u ovim slučajevima i da li su ti incidenti ono što je potrebno građanima Srbije?“ napisali su adminsitratori grupe iznad snimka koji je kako navode snimljen sinoć.

U toku današnjeg dana nismo uspeli da pronađemo ni jednu izjavu zvaničnika Komesarijata u kojoj je javnosti saopšteno šta se dešavalo juče u Preševu.

Pročitajte još:
DOK BUKTI KORONA: Policija u Obrenovcu hapsi zbog Fejsbuk statusa protiv migranata!
(VIDEO) ŠTA SE TO DESILO? Bolničari i policija noću evakuišu migrante iz azilantskog centra u Beograda!
(VIDEO) LAŽU NAROD: Ukoliko su snimci migranata stari, zašto policajci i vojnici nose maske? Zašto migranti kažu da su sad došli…

Zbog sve učestalije prakse proglašavanja istinitih informacija za lažne vesti, kao i narativa po kome se za snimke iz Srbije saopštava da su snimljeni u drugim zemljama Evrope, ističemo da se u pozadini snimka sa desne strane vidi zastava naše zemlje.

BONUS VIDEO – Kako su migranti brutalno prebili našeg državljanina, a za to dobili kaznu od samo 5.000 dinara kao i zbog čega iz sudskih arhiva nestaju presude protiv migranata možete videti u sledećem snimku:

Podelite
  •  
  •  
  •  
  •  

Komentarišite